Web Analytics Made Easy - Statcounter

عزیزاله شهبازی روز چهارشنبه در نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان البرز که  با حضور اسماعیل نجار  رییس سازمان مدیریت بحران کشور برگزار شد افزود: یکی از اقدامات در استان به خصوص از زمانی که بنده به عنوان استاندار مشغول به فعالیت شدم، مقابله جدی با ساخت و سازهای غیر مجاز با هدف اضافه نشدن به نقاط حادثه خیز البرز بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: به همین منظور تمام مدیران استان در سایه همدلی، تعامل و انسجام در راستای مقابله با بحران ها اقدام لازم انجام داده اند  که مهم ترین فعالیت آنها مدیریت بیماری کرونا بود که موجب شد تا  طبق گزارش سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا، البرز روند بسیار خوبی را طی کند.
شهبازی گفت:  همچنین در مدیریت سیل سال ۹۸ با وجود شدت بارندگی ها، خوشبختانه با تدابیری که از پیش اتخاذ شده بود، شاهد خسارات جانی و مالی در البرز نبودیم  و توانستیم  به شهرستان باوی در استان خوزستان کمک رسانی کنیم.

وی ادامه داد: منفی نگر نیستیم ولی باید طبق برنامه برای بحران های احتمالی و حوادث ناشی از آن آماده باشیم، از این رو این آگاهی و آمادگی را به مدیران استان داده ایم.

استاندار البرز با بیان اینکه  مانور های بسیاری در حوزه های مختلف استان برگزار شده خاطر نشان کرد: به همین منظور سند کاهش خطر پذیری استان البرز مهیا شده که آن را در اختیار مدیران استان قرار خواهیم داد.

شهبازی در ادامه با بیان اینکه  تاکنون هیچ کدام از درخواست هایم در راستای اهداف توسعه ای استان از مسوولان ملی بی پاسخ نمانده است، گفت: هدف اصلی این نشست آسیب شناسی و مرور و اتخاذ تدابیر پیشگیرانه جهت مقابله با حوادث ناشی از بحران های طبیعی است.

وی ادامه داد: همچنین دراین نشست و در حوزه جغرافیای منطقه مباحث مربوط به فرونشست زمین، نقاط حادثه‌خیز در بحران هایی همچون سیل، زلزله و رانش زمین مورد بررسی قرار گرفت.

استاندار البرز عنوان کرد: مهمترین مصوبه این جلسه این بود که شرکت گاز استان نسبت به نصب شیرهای قطع گاز در مناطق احداث شده در تبادل گسل اقدام کند.

وی با بیان اینکه ساخت ساختمان مدیریت بحران استان نیز در دستور کار قرار گرفت، گفت: همچنین شهرداری های استان به برخی تجهیزات مقابله با بحران مجهز هستند.

برچسب‌ها عزیز الله شهبازی  سازمان مدیریت بحران کشور ستاد پیشگیری ستاد ملی البرز بلایای طبیعی گسل زلزله

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان مدیریت بحران کشور ستاد پیشگیری سازمان مدیریت بحران کشور ستاد پیشگیری ستاد ملی البرز بلایای طبیعی گسل زلزله اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۴۵۶۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهکارهای مقابله با زلزله تهران در نهمین کنفرانس زلزله‌شناسی

نهمین دوره کنفرانس بین‌المللی زلزله‌شناسی از ۱۸ تا ۲۰ اردیبهشت‌ماه برگزار می‌شود. این کنفرانس با تمرکز بر کلانشهرها، به ویژه تهران، به دنبال ارائه راه‌حل‌های عملی برای ارتقای تاب‌آوری، مدیریت بحران و ساخت و ساز ایمن در برابر زلزله خواهد بود. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، دکتر محمدحسن بازیار؛ رئیس پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزل، در نشست خبری که امروز برگزار شد، اظهار کرد: نهمین دوره کنفرانس بین‌المللی زلزله‌شناسی از 18 تا 20 اردیبهشت ماه در برج میلاد تهران برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه 6 سخنران کلیدی خارجی و جمعاً 458 مقاله (415 داخلی و 43 خارجی) در این کنفرانس حضور خواهند داشت، افزود: از این مقالات، 211 مقاله به صورت شفاهی و 204 مقاله به صورت پوستر ارائه می‌شود.

رئیس پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله تصریح کرد: زلزله‌شناسی، پیشگیری و ایمن‌سازی سازه‌ها و مدیریت بحران، محورهای اصلی این مقالات را تشکیل می‌دهند. سخنرانان خارجی از 15 کشور شامل آلمان، نروژ، یونان، امارات متحده عربی، آمریکا، اسپانیا، استرالیا، برزیل، ترکیه، ژاپن، سوئد، فرانسه، نیوزیلند و هند در این کنفرانس حضور خواهند یافت.

بازیار با اشاره به تمرکز این کنفرانس بر حل مسائل زلزله‌خیزی کلانشهرهای ایران مانند تهران، تبریز، اصفهان، شیراز و مشهد، گفت: در حاشیه این کنفرانس، 16 کارگاه تخصصی در زمینه‌هایی نظیر ساخت و ساز بر روی گسل، زلزله تهران و طراحی و ساخت بیمارستان‌های مقاوم برگزار می‌شود.

وی افزود: تلاش داریم بر اساس یافته‌ها و بحث‌های این کارگاه‌ها، در پایان کنفرانس قطعنامه‌ای در حوزه ارتقای تاب‌آوری، مدیریت بحران و ساخت و ساز ایمن برای مسئولان و سیاستگذاران تدوین کنیم.

رئیس پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله با اشاره به وقوع زلزله‌های اخیر با بزرگی بیش از 4 در مناطقی مانند فاریاب کرمان و خراسان رضوی، خاطرنشان کرد: زمین دائماً در حال تغییر و تحول است و این فرآیند، پدیده‌ای دائمی است که از گذشته وجود داشته و در آینده نیز ادامه خواهد داشت.

وی با بیان اینکه باید یاد بگیریم چگونه با کمترین تلفات با زلزله زندگی کنیم، به موضوع دوره‌های بازگشت زلزله در تهران اشاره کرد و گفت: این دوره ابتدا 120 سال، سپس 150 سال و در نهایت به دلیل عدم وقوع زلزله بزرگ در تهران، 175 سال عنوان شده است.

بازیار با تاکید بر پیچیدگی پدیده زلزله اظهار کرد: زلزله 2000 سال قبل بم در منطقه‌ای رخ داد که پیش از آن سابقه زلزله نداشت.

وی اضافه کرد: با وجود گسل‌های فعال در شمال و جنوب تهران، وقوع زلزله بزرگ در این شهر حتمی است و باید با در نظر گرفتن همه جوانب، برای این موضوع آمادگی لازم را داشته باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تشریح اقدامات مدیریت بحران خراسان جنوبی در سیل اخیر
  • تشکیل ستاد مدیریت بحران در سازمان امور عشایر
  • قطع‌نامه‌ای در حوزه تاب‌آوری و مدیریت بحران برای مسئولان تدوین می شود
  • راهکارهای مقابله با زلزله تهران در نهمین کنفرانس زلزله‌شناسی
  • ‍ نشست ستاد بحران ایلام برای روستای سیل‌زده «تختان» دهلران‌
  • تخریب برخی جاده‌های روستایی ممسنی / لزوم کارهای آبخیزداری در فارس
  • آخرین وضعیت مناطق سیل‌زده/ آماده باش ستاد‌های بحران در ۲ روز آینده
  • خسارت سنگین بارش‌ها به بخش کشاورزی فارس
  • خسارت سنگین بارش‌ها به بخش کشاورزی استان فارس
  • ستاد پیشگیری و فرماندهی عملیات مدیریت بحران در دهلران تشکیل شد