Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل مدیریت بحران استان البرز با اشاره به آماده باش به دستگاه‌های امدادی در این استان گفت: زلزله بامداد گذشته هیچ گونه تخریب و زخمی در البرز نداشت. ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۷ استانها البرز نظرات - اخبار استانها -

محمدرضا فلاح نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرج، با اشاره به زلزله بامداد امروز در دماوند اظهار داشت: در حال حاضر در  آماده‌باش هستیم اما شرایط در حال حاضر عادی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زلزله دماوند آسیبی به آثار تاریخی مازندران وارد نکردخطر زلزله در تهران هنوز رفع نشده است/ تهرانی‌ها آماده باشندزلزله آسیبی به جاده‌های استان تهران نزد/ تردد روان در محورهای شمالی

وی افزود: ستادهای مدیریت بحران شهرستان‌های استان و در راس آن ستاد مدیریت بحران استان فعال شده و تا سه روز آینده در آماده‌باش هستیم.

مدیرکل مدیریت بحران با بیان اینکه  به مردم توصیه می‌‌شود راه‌های اضطراری و خیابان‌های شهر را مسدود نکنند و از ترددهای غیرضروری خودداری کنند بیان کرد: تاکنون هیچ تخریب و جراحتی در استان البرز گزارش نشده است.

فلاح نژاد با بیان اینکه در جلسه ستاد بحرانی که صبح امروز با حضور مسئولان ذی ربط برگزار شد مقرر شد، همکاران راهور و انتظامی آماده باش باشند عنوان کرد: مقرر شد شرکت نفت خطوط انتقال سوخت استان را چک کنند و توصیه‌های مورد نیاز به مردم داده شود، آب منطقه‌ای مراقبت از سدها و خط انتقال آب به تهران را بررسی و میزان ایجاد گرمایش چاه ها به عنوان یکی از مشخصه‌های وقوع زلزله انجام شود.

وی گفت: آماده باش و گزارش گیری از ادارات کل مرتبط با وزارت ارتباطات مانند همراه اول، مخابرات، مرکز فضائی ماهدشت، فرودگاه پیام و ایجاد ارتباط گیری، بنیاد مسکن آمار و اخبار روستاها را رصد کند.

وی گفت: همچنین ساعات دیگر ستاد مدیریت بحران استان برای بررسی روند فعالیت‌ها و برنامه ریزی برای مقابله با آسیب‌های احتمالی تشکیل می‌شود.

انتهای پیام/ح

R7810/P/S6,50/CT1

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مدیریت بحران آماده باش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۷۶۸۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار نارنجی؛ آماده‌باش مدیریت بحران برای ۱۸ استان

حسین ظفری هشدار نارنجی رنگ سازمان هواشناسی کشور برای روزهای دوشنبه و سه‌شنبه ۱۷ و ۱۸ اردیبهشت گفت: سازمان هواشناسی برای روز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت برای استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، کردستان، کرمانشاه، اردبیل، گیلان، زنجان، لرستان، کهگیلویه و بویراحمد، نیمه غربی چهارمحال و بختیاری، ایلام، شمال و شرق خوزستان، جنوب مرکزی، جنوب همدان و ارتفاعات و دامنه استان‌های مازندران، تهران و البرز و برای روز سه‌شنبه ۱۸ اردیبهشت نیز برای استان‌های شمال آذربایجان شرقی، شمال و غرب آذربایجان غربی، دامنه ارتفاعات استانهای تهران، البرز، مازندران و گیلان، لرستان، نوار غربی چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، غرب کردستان، غرب کرمانشاه، نیمه شمالی ایلام و شمال شرق خوزستان، اردبیل هشدار سطح نارنجی صادر کرده است.

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور ادامه داد: بر اساس این هشدار بارش شدید باران و درپی آن احتمال احتمال جاری شدن سیلاب و وقوع آبگرفتگی در این استان‌ها دور از انتظار نیست.

وی با بیان اینکه اختلال در سفرها، کاهش دید، لغزندگی جاده‌ها، آبگرفتگی معابر، جاری شدن روان‌آب، سیلابی شدن مسیل‌ها، طغیان رودخانه‌های فصلی، صاعقه، رخداد تگرگ، خسارت به سازه‌های موقت از جمله بنرها، داربست‌ها و تابلوهای تبلیغاتی و اختلال در ناوگان حمل و نقل، در مناطق مستعد گرد و خاک محلی از جمله مواردی است که می تواند در پی این هشدارها رخ دهد. همچنین در نواحی کوهستانی احتمال سقوط سنگ و خسارت به محصولات زراعی و باغی را برای استان‌های ذکر شده احتمال دارد.

ظفری توصیه کرد: هموطنان در این دو روز از سفرهای غیر ضروری پرهیز کنند. عدم اتراق در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها، پرهیز از فعالیت‌های کوهنوردی، خودداری از چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و نواحی مرتفع نیز از دیگر توصیه‌هایی است که باید جدی گرفته شود.

وی افزود: اطمینان از استحکام سازه‌های موقت، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها، با توجه به احتمال رخداد تگرگ اتخاذ تمهیدات لازم برای جلوگیری از خسارت به بخش کشاورزی را به مردم استان‌های درگیر با این سامانه نیز توصیه می‌شود.

به گفته سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور نیروهای امدادی در این استان‌ها به حالت آماده باش درآمده و تمهیدات لازم نیز در این خصوص گرفته شده است. امیدواریم که این سامانه بارشی نیز بدون خسارت از کشور خارج شود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • دستگاه‌های خدمات‌رسان آذربایجان‌غربی به حالت آماده‌باش درآمدند
  • مدیریت بحران اردبیل در آماده باش کامل
  • اعلام آماده‌باش دستگاه‌های خدماتی البرز در پی اعلام هشدار هواشناسی
  • هشدار نارنجی؛ آماده‌باش مدیریت بحران برای ۱۸ استان
  • آماده باش دستگاه‌های اجرایی البرز با اعلام هشدار هواشناسی
  • قطع‌نامه‌ای در حوزه تاب‌آوری و مدیریت بحران برای مسئولان تدوین می شود
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده کشور/ تشکیل ستادهای آمادگی بحران
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده | تشکیل ستادهای آمادگی بحران در استان‌ها
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده/ تشکیل ستادهای آمادگی بحران در استان‌ها