Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، محمدرضا فلاح‌نژاد گفت: در همایش ریسک و تاب‌آوری شهر در مقابل زلزله که با همکاری شهرداری کرج برگزار شد، در این طرح، ریسک و تاب‌آوری شهری مناطق دوازده‌گانه کرج و فردیس در برابر زلزله بررسی شده است.

وی افزود: شهر فردیس پیش از استقلال مجموعه مدیریت شهری دو منطقه از مدیریت شهری کرج را در بر می‌گرفت که پیشنهاد می‌شود شهرداری و فرمانداری فردیس برش شهر فردیس طرح مناطق خود را اخذ کرده و اقدامات اجرایی مرتبط با بحران زلزله را به عمل آورند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست اداره کل مدیریت بحران استانداری البرز گفت: الگوی مطالعات شهر کرج می‌تواند در سایر شهرهای استان بومی‌سازی شود، همه ادارات برای تحقق این طرح اقدامات لازم در مورد محافظت از شریان‌ها و تأسیسات خود را انجام دهند.

فلاح‌نژاد گفت: اداراتی همچون هلال‌احمر، اورژانس، تبلیغات اسلامی، بهزیستی، دانشگاه علوم پزشکی و... باید خود را برای حوادث بحرانی مطابق با طرح فوق آماده کنند.

وی خطاب به شهرداری‌ها افزود: اقدامات و طراحی شهرداری کرج قابل الگوبرداری است و انتظار می‌رود سایر شهرداری‌ها از این طرح الگوبرداری کنند.

سرپرست اداره کل مدیریت بحران استانداری البرز گفت: مشابه گسل‌های مختلفی که در شهر کرج شناسایی‌ شده در سطح استان البرز وجود دارد.

فلاح نژاد گفت: مسیر گسل زلزله استان البرز از کلاک تا آبیک است، این گسل‌ها در قسمت‌های شمالی و جنوبی استان البرز نیز وجود دارد.

وی گفت: شهر کرج در محاصره انواع گسل‌ها است و باید همه سازمان‌ها در استان البرز کمک کنند تا طرح زلزله‌شناسی در کلان‌شهر کرج به‌ خوبی اجرایی شود.

سرپرست اداره کل مدیریت بحران استانداری البرز افزود: اگر بحرانی در کرج رخ دهد، ایران کوچک به لحاظ اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و... پیامدهای گسترده کشوری خواهد داشت.

فلاح‌نژاد  گفت: بررسی‌ها بیان می‌کند وقوع زلزله در البرز ۴۰ درصد ساختمان‌های معرض خطر را تخریب می‌کند از این‌رو مجموعه مدیریت شهری شهرداری‌ها باید به‌عنوان رئیس ستاد بحران شهر اقدامات اصولی را در برنامه‌ها داشته باشند.

کد خبر 482321 برچسب‌ها استان البرز مدیریت بحران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: استان البرز مدیریت بحران مدیریت شهری استان البرز شهرداری ها فلاح نژاد شهر کرج گسل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۷۶۱۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارش آخرین وضعیت سیل در خراسان‌جنوبی 

ایسنا/خراسان جنوبی معاون مدیریت بحران استانداری خراسان‌جنوبی گفت: با توجه به بارندگی‌های شبانه‌روز گذشته ۴۰۰ روستا درگیر سیل شدند و تمامی تیم‌های مدیریت بحران در آماده‌باش کامل هستند.

محمودرضا تیمورپور، در گفت‌وگو با ایسنا گفت:در اثر بارندگی‌های شبانه‌روز گذشته حدود ۴۰۰ روستا در خراسان جنوبی درگیر سیل شدند.

وی بیان کرد: تیم‌های مدیریت بحران استان برای اعزام به مناطق سیل‌زده در آمادگی کامل هستند و در هر روستا و یا منطقه‌ای که مسیر دسترسی بازگشایی شود سریعا تیم‌های ارزیاب برای بررسی میزان خسارات و گزارش‌ها اعزام می‌شوند.

تیمورپور گفت: با توجه به بارندگی‌های شب و روز گذشته بیشترین بارندگی در روستای بیشه خوسف به میزان ۶۰ میلی‌متر بوده است.

معاون مدیریت بحران استانداری خراسان‌جنوبی بیان کرد: بارندگی‌های گزارش شده امروز مربوط به محورهای بیرجند_ خوسف، بیرجند_قاین، بیرجند_سربیشه و سربیشه_درح و در سایر نقاط به صورت نقطه‌ایی ممکن است بارندگی باشد.

وی بیان کرد: محورهای شهداد به نهبندان نیز به دلیل عدم ایمنی مسدود بوده و محورهای طبس به خرو، بیرجند به شوشود، دهک به مختاران و کلیه راه‌های فرعی بخش سرداران خوسف به سرچاه عماری به دلیل طغیان رودخانه مسدود است.

تیمورپور با اشاره به اینکه بیشترین خسارات مربوط به شهرستان خوسف و نهبندان است، یاداور شد: به برخی از راه‌ها و ابنیه‌های روستایی، آبنماها، بخش کشاورزی، قنوات، اراضی زمین‌های کشاورزی نیز خسارت وارد شده است.

معاون مدیریت  بحران استانداری خراسان‌جنوبی بیان کرد: عملیات امدادرسانی به مناطق سیل‌زده با همکاری همه گروه‌های آغاز شده و از بخش خصوصی و معادن نیز برای استفاده از ماشین‌آلات سنگین کمک گرفته شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تشریح اقدامات مدیریت بحران خراسان جنوبی در سیل اخیر
  • استان سمنان در فهرست شهرهای پر تنش آبی کشور
  • اعلام آماده‌باش دستگاه‌های خدماتی البرز در پی اعلام هشدار هواشناسی
  • آماده باش دستگاه‌های اجرایی البرز با اعلام هشدار هواشناسی
  • مقابله با تغییر کاربری ۱۲۸۷۰ هکتار از اراضی زراعی البرز
  • قطع‌نامه‌ای در حوزه تاب‌آوری و مدیریت بحران برای مسئولان تدوین می شود
  • راهکارهای مقابله با زلزله تهران در نهمین کنفرانس زلزله‌شناسی
  • بهبود خدمات‌رسانی شهرداری تبریز با بهره‌برداری از مرکز کنترل ترافیک و مدیریت بحران
  • گزارش آخرین وضعیت سیل در خراسان‌جنوبی 
  • مقابله با ساخت و سازهای غیراصولی و ناایمن در کرمانشاه