Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز، محمدرضا فلاح نژاد، سرپرست اداره کل مدیریت بحران استانداری البرز با بیان این مطلب در همایش "ریسک و تاب‌آوری شهر در مقابل زلزله" که با همکاری شهرداری کرج برگزار شد، گفت: طی این طرح، ریسک و تاب‌آوری شهری مناطق ۱۲ گانه کرج و فردیس در برابر زلزله بررسی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: شهر فردیس پیش از استقلال مجموعه مدیریت شهری دو منطقه از مدیریت شهری کرج را در بر می‌گرفت که پیشنهاد می‌شود شهرداری و فرمانداری فردیس برش شهر فردیس طرح مناطق خود را اخذ نموده و اقدامات اجرایی مرتبط با بحران زلزله را به عمل آورند.

فلاح‌نژاد با بیان این که الگوی مطالعات شهر کرج می‌تواند در سایر شهر‌های استان بومی سازی شود، افزود: همه ادارات در راستای تحقق این طرح اقدامات لازم در خصوص محافظت از شریان‌ها و تاسیسات خود را انجام دهند.

دآور شوی یاد: اداراتی همچون هلال احمر، اورژانس، تبلیغات اسلامی، بهزیستی، دانشگاه علوم پزشکی و... باید خود را برای حوادث بحرانی مطابق با طرح فوق آماده کنند.
فلاح نژاد خطاب به شهرداری‌ها گفت: اقدامات و طراحی شهرداری کرج قابل الگوبرداری است و انتظار می‌رود سایر شهرداری‌ها از این طرح الگوبرداری کنند.
وی یادآور شد: مشابه گسل‌های مختلفی که در شهر کرج شناسایی شده در سطح استان البرز وجود دارد.
فلاح نژاد با بیان اینکه مسیر گسل زلزله استان البرز از کلاک تا آبیک است، افزود: این گسل‌ها در قسمت‌های شمالی و جنوبی استان البرز نیز وجود دارد.
به گفته وی شهر کرج در محاصره انواع گسل‌ها است و باید همه سازمان‌ها در استان البرز کمک کنند، تا طرح زلزله شناسی در کلانشهر کرج به خوبی اجرایی شود.
سرپرست اداره کل مدیریت بحران استانداری البرز خاطر نشان کرد: اگر بحرانی در کرج رخ دهد، ایران کوچک به لحاظ اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و... طبعات گسترده کشوری خواهد داشت.
وی ادامه داد: بررسی‌ها بیان می‌کند وقوع زلزله در البرز ۴۰ درصد ساختمان‌های معرض خطر را تخریب می‌کند از این رو مجموعه مدیریت شهری شهرداری‌ها باید به عنوان رئیس ستاد بحران شهر اقدامات اصولی را در برنامه‌ها داشته باشند.

انتهای پیام/خ. خ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: زلزله کرمانشاه مدیریت بحران مدیریت شهری استان البرز شهرداری ها فلاح نژاد شهر کرج گسل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۷۵۰۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۹ برابری توزیع عوارض بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان یزد

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی یزد از افزایش بیش از ۹ برابری توزیع عوارض بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان یزد در دولت سیزدهم خبر داد و گفت: این اعتبار باید در چارچوب برنامه‌های توسعه‌ای استان و برنامه‌های تحولی دولت هزینه شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد و به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد، مجید دهقانی‌زاده با بیان اینکه از اقدامات اساسی دولت در راستای کمک به مجموعه شهرداری‌ها و دهیاری‌ها، پرداخت عوارض ارزش افزوده است، اظهار کرد: این اعتبار به‌صورت نقد در اختیار آنان قرار می‌گیرد تا خدمات مناسب و در شأن مردم ارائه دهند.

وی تأمین منابع مالی پایدار از محل توزیع عوارض را مساله مهمی برای شهرداری‌ها و دهیاری‌ها دانست و افزود: انتظار می‌رود مجموعه شوراها و شهرداری‌ها به گونه‌ای برنامه‌ریزی کنند تا این اعتبار پرداختی از سوی دولت در چارچوب برنامه‌های توسعه‌ای استان و برنامه‌های تحولی دولت هزینه شود.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد با بیان اینکه مجموعه شهرداری‌ها باید به فکر ایجاد منابع پایدار درآمدی برای خود باشند، تاکید کرد: شوراها و شهرداری‌ها باید بتوانند منابع مناسبی در کنار منابعی که از محل ارزش افزوده نصیبشان می‌شود را در راستای تکمیل طرح و پروژه‌های حوزه شهری و روستایی و همچنین خدمت مناسب به شهروندان به کار گیرند.

دهقانی‌زاده با اشاره به اینکه در دولت سیزدهم توزیع عوارض بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان ۹ برابر افزایش پیدا کرده است، بیان کرد: در دولت سیزدهم دولت به کمک مجموعه مدیریت شهری و روستایی آمد تا در این حوزه تحول اساسی ایجاد کند.

وی عوارض توزیع شده بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان را در سال ۱۳۹۹ مجموعاً ۳,۳۸۰ میلیارد ریال عنوان کرد که در این دولت این اعتبار بیش از ۹ برابر افزایش یافته است و افزود: عوارض توزیع شده بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان در سال ۱۴۰۲ نیز به مبلغ ۳۰ هزار میلیارد ریال رسیده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد از دلایل رشد این منابع در دولت سیزدهم را تدابیر اندیشیده شده در قالب ستاد درآمد و تجهیز منابع و مساعدت‌های استاندار و نمایندگان مردم شریف استان در مجلس شورای اسلامی در انتقال تعدادی از پرونده‌های مالیاتی شرکت‌های یزدی به استان و نیز تلاش‌های ارزشمند دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط به ویژه اداره کل امور مالیاتی دانست و گفت: دولت سیزدهم بر تأمین منابع مالی پایدار و عدالت محور در کشور تاکید دارد.

کد خبر 751181

دیگر خبرها

  • افزایش ۹ برابری توزیع عوارض بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان یزد
  • شهرک بازیافت در قم احداث می‌شود
  • تشریح اقدامات مدیریت بحران خراسان جنوبی در سیل اخیر
  • آماده باش دستگاه‌های اجرایی البرز با اعلام هشدار هواشناسی
  • مقابله با تغییر کاربری ۱۲۸۷۰ هکتار از اراضی زراعی البرز
  • قطع‌نامه‌ای در حوزه تاب‌آوری و مدیریت بحران برای مسئولان تدوین می شود
  • راهکارهای مقابله با زلزله تهران در نهمین کنفرانس زلزله‌شناسی
  • شهرداری تهران هیچ قصدی برای باشگاه‌داری ندارد
  • شهرداری تهران هیچ قصد و برنامه‌ای برای باشگاه‌داری ندارد
  • جاری شدن سیلاب در البرز